XIRINACS AVUI GUARDONAT ALS PREMIS DE RÀDIO ASSOCIACIÓ

XIRINACS AVUI” ha estat guardonat amb una de les dues mencions de qualitat delsPremis de Ràdio Associació de Catalunya 2019 (enllaç), els que han tingut més candidatures de la història.

És una sèrie de 20 programes dedicats al llegat de Lluís Maria Xirinacs, emesos l’any 18-19 a Ràdio Estel. A través de breus explicacions, talls de veu del mateix Xirinacs, músiques i testimonis, es mostra com el desconegut i revolucionari llegat de Xirinacs en els seus diferents àmbits de treball pot orientar els grans reptes nacionals i universals d’avui.
S’explora el món Xirinacs de la mà de Lluís Planas, amic i deixeble de Xirinacs i director del programa conduit per Joan Trias.

Aquí podeu veure la ressenya de l’entrega de premis.

Podeu veure les paraules de qui va conduir els programes, Joan Trias, i del seu productor i director Lluís Planas al minut 1:26:31 del vídeo de la Gala d’entrega de premis, conduida per l’actor Pep Plaza, amb intervenció del President del Parlament Roger Torrents, del vicepresident d’Òmnium Marcel Mauri i dels guardonats, entre molts d’altres, Lídia Herrera, Jordi Basté i Albert Om.