Vídeo-fòrum: estratègia noviolenta i procés constituent avui.

Voleu organitzar al vostre municipi una xerrada sobre l’estratègia noviolenta per a Catalunya, complementat opcionalment amb un vídeo-fòrum?

Degut a l’interès que ha despertat allà on s’ha realitzat, la Fundació Vidabona us ofereix aquesta activitat: “LA LLUITA NOVIOLENTA I EL PROCÉS CONSTITUENT AVUI” en base al llegat gandhià-xirinaquià.

Es pot adaptar el format segons preferències, sigui xerrada i fòrum i prou o amb passi de documental previ: “De l’amnistia a la independència” de Lluís Maria Xirinacs (enllaç al vídeo; durada: 30 min.)

Temàtiques que es tracten: els 5 graons de la lluita noviolenta; com articular una estratègia noviolenta i assolir l’apoderament permanent del poble iniciant la fase ciutadana d’un procés constituent i posterior multireferèndum. Fòrum obert.
Introduït per Lluís Planas de la Fundació Vidabona (centre difusor del llegat de Xirinacs, www.elnegre.cat).

Per programar una sessió al vostre municipi escriviu-nos a fvidabona@elnegre.cat.
Us podem facilitar cartell tipus.

També podeu escoltar un resum dels diferents àmbits del seu llegat com no-violència, democràcia participativa i comunitat humana, filosofia, nou model econòmic o espiritualitat als podcasts del programa de ràdio “XIRINACS AVUI” sobre el llegat de Lluís Maria Xirinacs i la posada en pràctica dels seus ideals democràtics, cívics i pacífics.
En aquest enllaç podeu escoltar els programes ja emesos sobre comunitat humana, democràcia participativa, noviolència, nou model econòmic, el seu model filosòfic global de la realitat, espiritualitat, etc.