Taller de Globàlium (Xirinacs). 19-20 maig

Al llarg de l’any es duran a terme diferents tallers de Globàlium en quatre parts (A, B, C, D), podent-se començar per qualsevol d’ells, per recórrer i aprendre els diferents espais i territoris de la realitat en base al Model Global de la Realitat “Globàlium” de Lluís M. Xirinacs.

Una eina que transformarà i eixamplarà el teu mapa mental fent-lo global, i per tant també la pròpia visió i comprensió de la realitat, les decisions vitals, la comprensió i la integració de les diferències i contradiccions no resoltes.

El mapa mental que cadascú ens confegim al llarg de la vida resulta la nostra carta de navegació. Majoritàriament, es tracta de mapes parcials i normalment plans (de dues dimensions). D’aquí la rellevància que aquest mapa sigui el més ample, global i dialèctic possible. Segons sigui el nostre mapa, serà la nostra navegació i fites assolides al llarg de la vida.

Probablement, aquest model de 4 dimensions que ens llega Xirinacs sigui un prototip del mapa mental dels futurs homes i dones amb una consciència i cosmovisió globals.

El taller consta d’introducció teòrica, textos i àudios sobre el model del mateix Xirinacs i pràctica entre els assistents, amb un mètode dinàmic i amè.

Adreçat a tota persona interessada, sense necessitat de coneixements previs.

Horaris:

Dissabte, de 10 a 14h i de 16’30 a 19’30h

Diumenge, de 10 a 14h

Imparteixen: Agustí Rochet i Lluís Planas (tots dos van estudiar durant anys el Globàlium amb Lluís Maria Xirinacs).

Aportació: 45 € pel taller de cap de setmana. Cal sumar-li l’estada a l’alberg (hi ha opció de cuina lliure). Vegeu les tarifes.

Més informació i vídeos de Xirinacs: enllaç.

Consulteu el calendari d’activitats per veure les dates dels tallers de Globàlium.

Oberta la inscripció a les activitats a fvidabona@elnegre.cat

NOTA: Les activitats es duran a terme a partir d’un mínim de 5 inscrits.
També es poden sol·licitar a demanda per grups o famílies a partir d’aquest nombre d’interessats.
Els interessats us aconsellem que feu la vostra reserva amb antel·lació, donat que en aquesta època l’alberg rural tendeix a omplir-se d’hostes.