24-25-26 d’abril de 2020: Taller de natura i cos femení
WOMANKI a la primavera

Els recessos de ioga de WomanKi que proposa l’Anna Santos s’adrecen a dones en qualsevol moment vital: dones amb la menopausa, dones que desitgen quedar-se embarassades, mares amb les seves criatures, dones que no són mares i posen la mirada al seu cos de dona, professores de ioga o d’altres tècniques amb ganes d’aprendre la tècnica de WomanKi, dones que volen fer “les seves colònies”, mares que s’ho passen molt bé amb les amigues, dones que simplement els ve de gust gaudir del recés i la natura…

Totes les participants compartiran la seva experiència, cosa molt important per a la dona d’avui dia: poder escoltar des del respecte del cercle les experiències d’altres dones.

Durant els recessos, treballem en profunditat l’úter, els pits i la respiració. Acompanyarem aquest treball amb meditacions, exercicis de visualització, relaxacions, series per a cada moment del cicle i per a cada estació de l’any, treball del periné, etc. També reflexionarem sobre cada etapa vital i cíclica, i sobre les energies i potencialitats que les envolten.

……………………………………………….
“Fent balanç de tots els recessos viscuts, puc dir que estic molt agraïda a la vida per donar-me l’oportunitat de compartir amb dones i d’aprendre tant i tant de cadascuna de vosaltres.” 
Anna Santos

Per a més informació, visita el web:

www.womanki.com/natura-i-cos

Fem 4 tallers a l’any, un per cada estació:

–Womanki a la tardor 25 · 26 · 27 d’octubre 2019 
-Womanki a l’hivern 7 · 8 · 9  de febrer 2020
-Womanki a la primavera 24 · 25 · 26 d’abril 2020
-Womanki a l’estiu 3 · 4 · 5 de juliol 2020

Més informació: annasantoswomanki@gmail.com