RETIR DONA MEDICINA: UN VIATGE EN CERCLE
Amb Sophia Style i Gemma Polo
9-12 d’octubre 2021

RETIR DONA MEDICINA: UN VIATGE EN CERCLE.
Amb Sophia Style i Gemma Polo

Cada vegada som més les dones que sentim la crida de trobar-nos en cercle, protegides per la natura, per despertar els dons de la Dona Medicina dins nostre.
L’arquetip de la Dona Medicina resideix en la memòria dels nostres ossos i en la sang del nostre llinatge femení i està ressorgint ara amb una força especial.
Hem percebut molt clarament aquesta ressonància en la resposta al nostre curs online “Dona Medicina: un viatge al teu centre”i, per això, sentim el gran desig de convocar i acompanyar un cercle de dones amb la intenció de potenciar la presència de la Dona Medicina en cadascuna i en el món.

El poder del cercle

Quan ens ajuntem en cercle, unides amb una mateixa intenció, ens acompanyem mútuament per sanar-nos, recordar la nostra essència i expandir-nos.

En aquest retir aprofundirem en les ensenyances de la Roda Medicina des d’una connexió especial amb la saviesa femenina, que sorgeix d’una escolta profunda dels nostres cicles i d’una relació viva amb el sagrat.

Seguirem la forma d’una espiral per despertar i cultivar les qualitats i els dons de la Dona Medicina en nosaltres, amb dinàmiques vivencials que inclouen rituals, meditacions, visualitzacions, activitats creatives i exercicis corporals.

La cura mútua i el compartir des de l’honestedat i el cor faran del nostre viatge un bàlsam reparador, ple de bellesa i profunditat.


Què t’aportarà aquest retir?

Durant els quatre dies d’aquest retir, podràs:

  • Cultivar el teu vincle amb el poder sanador de la natura, els quatre elements i els animals de poder
  • Aprofundir en la saviesa dels arquetips des del teu connexió amb l’espiritualitat femenina ancestral
  • Transformar i curar càrregues i creences que has heretat i que saps que és hora de deixar anar
  • Descansar plenament i nodrir-te de la bellesa d’un lloc salvatge i cuidat en harmonia amb la terra
  • Integrar una pràctica viva i genuïna de connexió amb el teu interior per viure des del teu centre i des de la gratitud en el teu dia a dia
  • Donar un pas de maduració en el teu camí personal per desplegar el teu potencial interior, sense límits
  • Viure l’experiència transformadora de passar quatre dies en un cercle de dones i saber-te profundament acompanyada
  • Obrir-te a l’abundància, acollir els teus dons i dur-los al món

La Dona Medicina reflecteix el potencial que hi ha en cadascuna de nosaltres i que a poc a poc en la nostra vida anem descobrint, desgranant i integrant.

Aquesta formació impartida per l’antropòloga Sophia Style i Gemma Polo, facilitadores de retirs, ens ofereix eines molt transformadores que podem emmarcar en les quatre estacions del camí a la plenitud individual, col·lectiva i universal que treballem al Negre a través dels retirs i les caminades de Vidabona.

Llengua: la formació es publicita també fora de Catalunya, pel que es realitzarà en castellà en cas que hi assisteixi gent de fora.

Les fotos són de:
Mans India: Gemma Polo
Altar: Marc Planagumà
Cercle: Agnès Ramos