Col·labora

UN PROJECTE VIU QUE ÉS POSSIBLE I EVOLUCIONA GRÀCIES A LA IMPLICACIÓ DE MOLTES PERSONES

EL GRUP D’AMICS DEL NEGRE

El Grup d’Amics del Negre el formen persones que volen venir algun cap de setmana a l’any a ajudar en tasques del Negre cinc hores al dia a canvi de l’estada (fer llenya, desbrossar, senyalitzar itineraris, manteniment de la casa, suport a cuina, transcripció d’audios de Xirinacs, difusió d’activitats i colònies, comunicació, etc.)

Si vols rebre informació de les activitats del Negre o col·laborar amb el Grup d’Amics del Negre, omple el formulari o escriu-nos a fvidabona@elnegre.cat.

Gràcies a tots pel teu suport!

La rehabilitació del Negre

La rehabilitació d’El Negre s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de moltes persones i institucions en forma de donacions, préstecs, subvencions, jornades de voluntariat, etc.

FORMULARI PER REBRE INFORMACIÓ

Si vols rebre informació de les activitats, projectes i serveis del Negre – Fundació Vidabona, fer-te’n soci o col·laborar amb el Grup d’Amics del Negre, omple aquest formulari.

1 + 7 = ?

Responsable: Fundació Vidabona- NIF: G55066286 Dir. Postal: C / Montseny 10, 2n 2a. Telèfon: 938.444.573 Correu electrònic: fvidabona@elnegre.cat
En nom de l’entitat tractem la informació que ens faciliteu per tal de prestar-vos el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conserven mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cedeixen a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a la Fundació Vidabona estem tractant les vostres dades personals, per tant teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva eliminació quan les dades ja no siguin necessàries.