ESTADES CONSCIENTS EN FAMÍLIA AL MAS EL NEGRE!
7-9 DE JULIOL DE 2023

Un cap de setmana conscient amb activitats per a infants i activitats conjuntes en família.

_____________________________________________________

QUIN ÉS EL FORMAT?

Es tracta d’un format mixte: s’ofereixen activitats només per a les criatures mentre els pares i mares gaudeixen pel seu compte del mas i de l’entorn i activitats per compartir amb tota la família, participant d’un bon grapat d’experiències enriquidores.

______________________________________________________

QUINA ÉS L’ESSÈNCIA D’AQUESTES ESTADES?

El propòsit és potenciar el creixement interior i l’educació emocional a partir del joc i de dinàmiques innovadores en plena natura. Les activitats que s’ofereixen són per a infants de 3 a 9 anys.

El fil conductor és el camí a la plenitud: deixar anar els aferraments i les pors que ens impedeixen ser vertaderament lliures i connectar amb els propis dons i la pròpia vocació per tal de sentir-nos realitzats i plens en el nostre camí vital.

La cerca de la plenitud és dels camins més profunds que un ésser humà pot explorar. Aquesta presa de consciència -viure una vida amb sentit alineada amb els propis dons- és transformadora per qualsevol adult i pot esdevenir transcendental per a qualsevol infant o adolescent a la recerca del seu lloc al món.

________________________________________________________

QUINES ACTIVITATS HI HA?

Mitjançant jocs simbòlics, dibuix, expressió corporal, ioga, cant, land art, breus meditacions guiades a la natura, explorem el silenci interior, la confiança, llancem les pors i connectem amb el nostre propi fruit i amb la capacitat de comunicar-nos i crear en grup amb consciència.

Les estades començaran el divendres 7 de juliol a la tarda i s’acabaran el diumenge 9 havent dinat.

JUDIT ICART

Educadora, professora de ioga integral, de biodansa, de tècniques de ioga a l’educació i de tècniques de relaxació. Formadora de professorat en tècniques de ioga a l’educació. Practicant de ioga, formada i bojament enamorada de la pedagogía sistémica.

M’identifico per ser una persona dinàmica, amb vitalitat, apassionada per la natura. Amb ganes de compartir els meus coneixements i de poder aportar el meu granet de sorra per poder connectar amb les nostres potencialitat, poder-nos relacionar en aquest món de manera més conscient, crítica, responsable i autònoma. En definitiva, mostrar-nos tal i com som des del nostre ser més pur.

Actualment, estic en diversos projectes relacionats amb el meu objectiu de vida: impartició de retirs de ioga a cos conscient, oferint matinals de ioga i biodansa, obrint cercles de llum per compartir i oferint diferents activitats al Mas el Negre.

Il·lusionada amb el projecte de les estades i poder compartir aquest viatge amb persones magnífiques.

Adrià Sonet

ADRIÀ SONET

Educador, terapeuta Gestalt, formador de monitors/es de lleure, jugador de jocs de taula, practicant de Contact Improvització… I més que descobrireu 🙂

Crec en l’educació com a motor per millorar el món i que sigui més just i sostenible. La Gestalt m’ha ajudat a habitar aquest món de forma més sana. I els jocs i el moviment em connecten amb l’alegria de viure!

Amb aquests pilars fonamentals, he impulsat diversos projectes: Aprenentatge Servei sobre Drets Humans en instituts, he explorat el disseny de jocs com a procés d’aprenentatge inclusiu, investigat i desenvolupat activitats per a la prevenció de discriminacions de gènere, fet de formador en aquestes formacions, dissenyat el joc de cartes Manipulator per aprendre sobre fake news, he organitzat una Biblioteca Vivent per trencar estereotips sobre migracions i refugi

En definitiva, soc un cul inquiet amb molta curiositat. Ara, la vida m’ha portat a co-crear aquestes estades de la mà de la Judit i la Fundació Vidabona. Amb ganes de trobar-nos en aquest camí!

Preus:

Persones adultes: 190€.
Infants 6-12 anys: 165€.
Infants 3-5 anys: 110€.

Els preus tenen l’IVA i la taxa turística inclosa.

PREGUNTES FREQÜENTS

Més informació: fvidabona@elnegre.cat.

Si us plau, abans d’escriure’ns, assegura’t d’haver llegit el document de preguntes freqüents. Potser la resposta a la teva pregunta està recollida allà. Gràcies 🙂