ESTADA CONSCIENT EN FAMÍLIA
1-3 DE JULIOL DE 2022

Un cap de setmana amb activitats per a infants i activitats conjuntes amb pares i mares.

Una oportunitat per gaudir de la natura en el seu estat més pur al cor del Ripollès amb una fageda màgica, petits gorgs sorprenents i un cel estrellat que fa somiar.

_____________________________________________________

QUIN ÉS EL FORMAT?

Es tracta d’un format mixte: s’oferiran activitats només per a les criatures mentre els pares i mares gaudeixen pel seu compte del mas i de l’entorn i activitats per compartir amb tota la família, participant d’un bon grapat d’experiències enriquidores tant pels infants com pels adults.

Les activitats que s’ofereixen són per a infants de 6 a 12 anys.
______________________________________________________

QUINA ÉS L’ESSÈNCIA D’AQUESTA ESTADA?

El propòsit és potenciar el creixement interior i l’educació emocional a partir del joc i de dinàmiques innovadores en plena natura.

El seu fil conductor serà connectar amb els propis dons i la pròpia vocació per poder sentir-nos realitzats i plens en el nostre camí vital.

La cerca de la plenitud és dels camins més profunds que un ésser humà pot explorar. Aquesta presa de consciència -viure una vida amb sentit alineada amb els propis dons- és transformadora per qualsevol adult i pot esdevenir transcendental per a qualsevol infant o adolescent a la recerca del seu lloc al món.

________________________________________________________

QUINES ACTIVITATS HI HAURÀ?

Mitjançant jocs simbòlics, dibuix, expressió corporal, ioga, cant, breus meditacions guiades a la natura, explorarem el silenci, la confiança, llançarem les pors i connectarem amb el nostre propi fruit i amb la capacitat de comunicar-nos i crear en grup amb consciència.

________________________________________________________

… AMB UN CONCERT I TOT!

Serà un cap de setmana molt especial perquè el dissabte 2 de juliol comptarem amb l’actuació de cant i música de Núria Agulló, ‘Vidabona’, una exploració artística basada en el mite de Vidabona i en l’univers ancestral de la mitologia del Ripollès. Activitat amb taquilla inversa.

JUDIT ICART

Educadora, professora de ioga integral, de biodansa, de tècniques de ioga a l’educació i de tècniques de relaxació. Formadora de professorat en tècniques de ioga a l’educació. Practicant de ioga, formada i bojament enamorada de la pedagogía sistémica.

M’identifico per ser una persona dinàmica, amb vitalitat, apassionada per la natura. Amb ganes de compartir els meus coneixements i de poder aportar el meu granet de sorra per poder connectar amb les nostres potencialitat, poder-nos relacionar en aquest món de manera més conscient, crítica, responsable i autònoma. En definitiva, mostrar-nos tal i com som des del nostre ser més pur.

Actualment, estic en diversos projectes relacionats amb el meu objectiu de vida: impartició de retirs de ioga a cos conscient, oferint matinals de ioga i alimentació conscient merak_benestar i oferint diferents activitats a l’Alberg rural El Negre.

Il·lusionada amb el projecte de les estades i poder compartir aquest viatge amb persones magnífiques.

Adrià Sonet

ADRIÀ SONET

Educador, terapeuta Gestalt, formador de monitors/es de lleure, jugador de jocs de taula, practicant de Contact Improvització… I més que descobrireu 🙂

Crec en l’educació com a motor per millorar el món i que sigui més just i sostenible. La Gestalt m’ha ajudat a habitar aquest món de forma més sana. I els jocs i el moviment em connecten amb l’alegria de viure!

Amb aquests pilars fonamentals, he impulsat diversos projectes: Aprenentatge Servei sobre Drets Humans en instituts, he explorat el disseny de jocs com a procés d’aprenentatge inclusiu, investigat i desenvolupat activitats per a la prevenció de discriminacions de gènere, fet de formador en aquestes formacions, dissenyat el joc de cartes Manipulator per aprendre sobre fake news, he organitzat una Biblioteca Vivent per trencar estereotips sobre migracions i refugi

En definitiva, soc un cul inquiet amb molta curiositat. Ara, la vida m’ha portat a co-crear aquestes estades de la mà de la Judit i la Fundació Vidabona. Amb ganes de trobar-nos en aquest camí!

Preus:

Preu per infants: 150€ (IVA inclòs)

Preu per adults: 170€ (IVA inclòs + taxa turística)

PREGUNTES FREQÜENTS

Més informació: fvidabona@elnegre.cat.

Si us plau, abans d’escriure’ns, assegura’t d’haver llegit el document de preguntes freqüents. Potser la resposta a la teva pregunta està recollida allà. Gràcies 🙂