Els Grups-Llavor de la Fundació Vidabona i el mas El Negre.

Des de la Fundació Vidabona i el mas El Negre, a més d’oferir a tots els visitants aquest privilegiat espai a preus assequibles per al gaudi de la natura, del silenci i del descans, impulsem projectes transformadors a partir dels valors que ens inspiren.

I ho fem a través de diferents grups-llavor, inspirats en el llegat de Lluís Maria Xirinacs, en els que et convidem a participar:

GRUP-LLAVOR D’EDUCACIÓ
Promou tallers de diàleg i consens, tallers de vocació, etc. a escoles, esplais i escoltes i colònies que combinen aquests tallers amb activitats a la natura.

GRUP-LLAVOR DE DEMOCRÀCIA PLENA
Promou un procés deliberatiu i un posterior referèndum a tot el país sobre temes com el canvi climàtic, l’habitatge, la igualtat de gènere i el model de democràcia que volem.

GRUP-LLAVOR CAMÍ DE PLENITUD
Recull i difusió d’eines diverses per les quatre estacions del camí personal i col·lectiu a la realització, entesa com l’alliberament del subjecte i dur a terme la vocació tant individual com nacional.

GRUP-LLAVOR DE TRANSCRIPCIONS I ÀUDIOS DE XIRINACS
per a la seva posterior publicació i edició.

GRUP-LLAVOR PER LA REHABILITACIÓ DEL SANTUARI DE VIDABONA
que Xirinacs fa símbol de la plenitud nacional o terra promesa catalana.

GRUP-LLAVOR DE GLOBÀLIUM
Difusió d’aquest sistema de pensament global.

Hi vols col·laborar?

La implicació pot ser tan mínima o màxima com cadascú vulgui, des de facilitar algun contacte, aportar idees, fer xarxa,…

Si algun grup et crida per participar-hi o creus que hi pots aportar alguna cosa escriu-nos a fvidabona@elnegre.cat o omple el FORMULARI 😉