COLÒNIES A L’ALBERG RURAL EL NEGRE (Ogassa, Ripollès).

COLÒNIES A L’ALBERG RURAL MAS EL NEGRE (RIPOLLÈS)
del dilluns 27 al dimecres 29 de juliol, per a infants a partir de 7 anys
amb opció que les famílies es puguin quedar al Negre compartint algunes activitats

Aquest estiu us oferim estada amb descans, natura i també activitats amb valors.

Un espai per a vosaltres, de retrobament i de convivència.
Un lloc privilegiat, amb una natura inspiradora i renovadora.
Un temps per deixar-vos sentir i experimentar.
Joc i descans, moviment i presència.

Si voleu gaudir d’un acollidor alberg entre muntanyes, de la solitud i de la companyia, d’espais singulars i d’un menjar casolà exquisit,
si sou dels qui us agrada endinsar-vos en la descoberta d’un mateix i aprofundir en la interiorització,
si us agrada viure el silenci, l’emoció, la respiració, el diàleg, les sensacions….

Aquestes colònies estan fetes per a vosaltres!

Preus pels 3 dies, tot inclòs:
135 € infants (fins a 16 anys)
150 € adults

Reserves:
fvidabona@elnegre.cat
o trucant al 654 877 874 (Lluís) o al 610 071 851 (Elisenda)

Mesures sanitàries
A l’alberg mas El Negre se segueixen les mesures preventives que marquen les autoritats sanitàries per aquests establiments: protocol sanitari prevenció Covid.
A les colònies es tindran en compte les recomanacions de la Generalitat per aquest tipus d’activitats.

.

Més informació i continguts (el programa queda reduït a 3 dies):

pdf  Dossier colònies 3 dies El Negre ESTIU20

A més de la descoberta de l’entorn de natura tan especial del Prepirineu, de la riera amb els seus gorgs, fagedes i rouredes, de passejades i excursions, farem un taller de diàleg i consens per aprendre l’art de posar-nos d’acord en grup sobre un tema concret i un taller sobre la vocació i plenitud, entesa com el camí a la realització personal, així com per alliberar-nos dels obstacles interiors per arribar-hi:)

.

Us presentem les monitores i monitors:

Elisenda Vilaró
Terapeuta corporal, s’interessa des de fa uns anys en l’educació viva, participant primer com a mare en un grup de criança basat en el treball de la Rebeca i el Mauricio Wild i més tard com a família membre del projecte l’Erol, anteriorment RiuVic, on hi col·labora com a acompanyant de suport i tallerista de la proposta d’interioritat. Col·labora amb la casa d’espiritualitat Sant Felip Neri amb els tallers d’interioritat per infants i preadolescents. Recentment ha realitzat el curs en educació vivencial i no directiva de l’escola el Rusc (Olot). Viu a La Guixa (Osona).

.

Lluís Planas
És promotor de processos i tallers de democràcia participativa, diàleg i consens, pensament global, noviolència i d’interioritat enfocada a la plenitud individual i col·lectiva tant per infants i adolescents com per adults i a nivell social.
És difusor del llegat de Lluís M. Xirinacs, de qui en fou col·laborador i deixeble.
Títol de monitor d’educació en el lleure per la F. Pere Tarrés. És pare i fou monitor d’esplai a Cardedeu.

.

.

Judit Icart
Amb il•lusió i ganes d’aproximar els infants i la comunitat viure en consciència i cercar aprenentatges vivencials que serveixin pel creixement de l’individu. Titulada en mestra d’EF i ciències de l’activitat física i l’esport, exerceix de professora. Formada i fent formació a professorat en tècniques de ioga a l’educació i professora de ioga integral i biodansa. És de Prats de Lluçanès.

.

Mateu Boldú
Amb inquietud per l’àmbit comunitari i la salut emocional, em vinculo a la Fundació Vidabona per a col.laborar en les activitats de lleure, per compartir i difondre els seus plantejaments per a l’individu i la comunitat. Format en Ciències Empresarials, teràpia Gestalt, Programació Neurolingüística formador i amb experiència en activitats de lleure. És pare i viu a La Garriga.