4-5 de març: Taller de Globàlium, el model global de la realitat de Xirinacs

Al llarg de l’any es duran a terme diferents tallers de Globàlium, per recórrer i aprendre els diferents espais i territoris de la realitat en base al Model Global de la Realitat “Globàlium” de Lluís M. Xirinacs.

Una eina que transformarà i eixamplarà el teu mapa mental fent-lo global, i per tant la pròpia visió i comprensió de la realitat, les decisions vitals, la comprensió i integració de les diferències i contradiccions no resoltes.

El mapa mental que cadascú ens construïm al llarg de la vida resulta la nostra carta de navegació. Majoritàriament, es tracta de mapes parcials i normalment plans (de dues dimensions). D’aquí la rellevància que aquest mapa sigui el més ample, global i dialèctic possible. Segons sigui el nostre mapa, serà la nostra navegació i fites assolides al llarg de la vida.

Probablement, aquest model de 4 dimensions que ens llega Xirinacs sigui un prototip del mapa mental dels futurs homes i dones amb una consciència i cosmovisió globals.

El taller consta d’introducció teòrica, textos i àudios sobre el model del mateix Xirinacs i pràctica entre els assistents, amb un mètode dinàmic i amè.

Horaris:

Dissabte, de 10 a 14h i de 16 a 19’30h

Diumenge, de 10 a 14h

Imparteixen: Agustí Rochet i Lluís Planas.

Aportació: 45 € pel taller de cap de setmana. Cal sumar-li l’estada a l’alberg (hi ha opció de cuina lliure).

Més informació i vídeos de Xirinacs: enllaç.

Consulteu el calendari d’activitats per veure les dates dels tallers de Globàlium.

Oberta la inscripció a les activitats a fvidabona@elnegre.cat