27-28 de Maig: Taller sobre els senyals del cos, amb Maria Pilar Fenés.

El cos és com un llibre sobre el que s’imprimeix la nostra història. Les sensacions i símptomes que expressa són senyals significatius que demanen ser escoltats, entesos o alliberats. I poden esdevenir grans detonants de la nostra evolució.

Aquest taller teòric i pràctic proposa emmarcar-los en un context més ampli i descobrir formes de relacionar-s’hi.

Maria Pilar Fenés és autora del llibre Autobiosofia, el camí de la saviesa personal. (+ Informació).
Des de la Fundació Vidabona us volem apropar aquesta via de saviesa personal que proposa en la seva obra, que de segur ens pot ser de gran inspiració per al camí vital de cadascú.
Al llarg de tres tallers que s’aniran programant -senyals diürns (sincronicitats), senyals nocturns (els somnis) i senyals corporals (els símptomes)- la  Maria Pilar ens ajudarà reaprendre els senyals que emet la pròpia vida i que ens orienten en aquesta apassionant travessa.

Horaris:

Dissabte:
12-14h: Introducció (M. Pilar Fenés) i presentació dels assistents. La importància dels senyals en el propi camí vital i introducció a les 4 etapes del camí a la plenitud (Camí de Vidabona) segons Xirinacs (Lluís Planas)

16 a 20h: Taller sobre els senyals del cos.

Diumenge:

10 a 14h: Taller sobre els senyals del cos.

Aportació: 95 € pel taller de cap de setmana més l’estada a l’alberg (hi ha opció de cuina lliure).
Oberta la inscripció a les activitats a fvidabona@elnegre.cat

NOTA: els interessats us aconsellem que feu la vostra reserva amb antel·lació, donat que en aquesta època l’alberg rural tendeix a omplir-se d’hostes.