21-22 abril: Taller de senyals diürns, amb Maria Pilar Fenés

Percebre aquells senyals significatius que la vida ens adreça de forma personalitzada com a orientació, guiatge o confirmació – entre altres funcions – és una qualitat que es pot desenvolupar.
El llenguatge analític en diu ‘sincronicitats’ i el popular ‘casualitats’ i formen part del diàleg amb el destí, l’atzar i l’ànima.

Aquest taller teòric i pràctic proposa eines per discernir-los i tenir-los en compte.

Amb Maria Pilar Fenés, autora del llibre Autobiosofia, el camí de la saviesa personal. (+ Informació).
Des de la Fundació Vidabona us volem apropar aquesta via de saviesa personal que proposa en la seva obra, que de segur ens pot ser de gran inspiració per al camí vital de cadascú.

Al llarg de tres tallers que s’aniran programant –senyals diürns (sincronicitats), senyals nocturns (els somnis) i senyals corporals (els símptomes)- la  Maria Pilar ens ajudarà a reaprendre els senyals que emet la pròpia vida i que ens orienten en aquesta apassionant travessa.

Horaris:

Dissabte 21:
12-14h: Introducció (M. Pilar Fenés) i presentació dels assistents. La importància dels senyals en el propi camí vital i introducció a les 4 etapes del camí a la plenitud (Camí de Vidabona) segons Xirinacs (Lluís Planas)

16 a 20h: Taller sobre els senyals diürns.

Diumenge 22, de 10 a 14h: Taller sobre els senyals diürns.

Aportació: 124 € pel taller, dormir i esmorzar. Opció de cuina lliure i àpats a part.
Oberta la inscripció a les activitats a fvidabona@elnegre.cat